Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων

Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων

Δημοσίευσε τις προκηρύξεις και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων 2020-2021 η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Δημοσίευσε τις προκηρύξεις και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων 2020-2021 η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στην επικείμενη επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα, μετά την πολύμηνη καραντίνα, αυτή η διοργάνωση θα είναι η δεύτερη στη σειρά (την επανέναρξη θα κάνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων) και θα γίνει από την Παρασκευή 25 έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Τόπος διεξαγωγής θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας. Το πρωτάθλημα αφορά στους αθλητές και τις αθλήτριες έως 12 ετών, είναι απευθείας στην τελική του φάση και θα περιλαμβάνει συνολικά έξι αγωνίσματα. Το ομαδικό, το απλό και το διπλό σε παμπαίδες και παγκορασίδες. Τις δύο πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν τα ομαδικά και τις δύο επόμενες τα ατομικά αγωνίσματα. Αναλυτικά οι προκηρύξεις για τη διοργάνωση βρίσκονται στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το λινκ http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5941:prokirykseis-pp-pampaidon-pagkorasidon-2020-21&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8. Τα βασικά σημεία τους είναι τα ακόλουθα:

– Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

– Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με όσους αθλητές (/τριες) επιθυμεί.

– Το διάστημα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις στην ομοσπονδία είναι από τις 4 έως τις 14 Ιουνίου. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 22 Ιουνίου.

– Σε ομαδικό και απλό το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει γκρουπ. Στο διπλό παμπαίδων και το διπλό παγκορασίδων θα σχηματιστεί από τη αρχή νοκ άουτ ταμπλό.

– Τόσο στους παμπαίδες όσο και στις παγκορασίδες οι συναντήσεις του ομαδικού θα γίνουν με το σύστημα Corbillon, ήτοι σύστημα 5 αγώνων με 4 απλά και 1 διπλό (αυτό, στη μέση του κάθε αγώνα). Η κάθε ομάδα μπορεί ν’ αποτελείται από 2, 3 ή 4 αθλητές (/τριες) και νικήτρια αναδεικνύεται εκείνη, που φτάνει πρώτη στις τρεις (3) επί μέρους νίκες.

– Όλοι οι αγώνες (ομαδικών και ατομικών) θα έχουν νικητή τον καλύτερο των 5 σετ.

– Ορίστηκαν παράβολα συμμετοχής. Στο ομαδικό είναι 20 ευρώ για κάθε ομάδα. Στα ατομικά 10 ευρώ για κάθε αθλητή (/τρια).

Τέλος, η ομοσπονδία ζητά αυξημένη προσοχή «στην τήρηση του εγκεκριμένου υγειονομικού πρωτόκολλου της Γ.Γ.Α. προς αποφυγή προβλημάτων. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι σχετικές οδηγίες, εκτός αν κατά την χρονική περίοδο τέλεσης των αγώνων έχουν αρθεί μερικώς η ολικώς τα περιοριστικά μέτρα. Σε αυτήν την περίπτωση η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα ανακοινώσει τις σχετικές οδηγίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ