Η συγκινητική ανάρτηση της Μιλλούση για τον θρίαμβο του Πετρούνια (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση της Μιλλούση για τον θρίαμβο του Πετρούνια (pic)

H Βασιλική Μιλλούση συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο, τονίζοντας ότι λίγοι ήξεραν τι έπρεπε να καταφέρει για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ο «βασιλιάς των κρίκων» παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, που του εξασφάλισε την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, θέλησε να εκφράσει την χαρά της με την επιτυχία του Πετρούνια και το έκανε με μια ανάρτηση στο Facebook, όπου τόνισε ότι «ακόμα κλαίει από χαρά», ενώ επεσήμανε ότι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρει, εκείνος το πίστευε και το έκανε.

Αναλυτικά το μήνυμα της:

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε».

Δείτε την ανάρτηση της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ