Χρήστου: «Μπορούσα τελικό, έπαιξε ρόλο η άφιξη μας στο παραπέντε»

Χρήστου: «Μπορούσα τελικό, έπαιξε ρόλο η άφιξη μας στο παραπέντε»

Ο Απόστολος Χρήστου μίλησε λίγο μετά την κούρσα του στα 100μ. ελεύθερο, όπου έχασε για λίγο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Απόστολος Χρήστου αγωνίστηκε σήμερα στα 100μ. ελεύθερο με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά κι έφτασε πολύ κοντά, έμεινε όμως εκτός μόλις για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Λίγο μετά την κούρσα ο Έλληνας μίλησε στη δημόσια τηλεόραση για τον αγώνα και την επίδοσή του και τόνισε πως μπορούσε να προκριθεί στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, την ένιωσα καλύτερα από το ίπτιο, υπήρχε λιγότερη πίεση. Φάνηκε ότι μέρα με τη μέρα εγκλιματίζομαι καλύτερα στους αγώνες και φάνηκε ότι εμένα μου στοίχισε ότι ήρθαμε πολύ κοντά με την έναρξη των αγώνων, μόλις πέντε μέρες πριν την έναρξη των Αγώνων…

Ίσως ο τερματισμός αν έβγαιναν καλύτερα οι χεριές θα μπορούσα να προκριθώ, αλλά κρατάω ότι είμαι καλύτερα και βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Κρατάω επίσης ότι κατάλαβα τι έφταιξε στο ίπτιο…

Έκανα μια καλή προσπάθεια στον προκριματικό και τον ημιτελικό του ιπτίου, για λίγο δεν μπόρεσα να βρεθώ στον τελικό που ήταν στις δυνατότητές μου με τον χρόνο που είχα απ’ το πανευρωπαϊκό. Κρατάω το ελεύθερο που ήταν πολύ καλή για εμένα, κολύμπησα στο ατομικό μου ρεκόρ, μόλις 11 κλάσματα πάνω που είναι ίδια επίδοση θεωρητικά.

Συνεχίζω τη διοργάνωση για να δω πως θα είμαι στα 100 ίπτιο στη μεικτή που κολυμπάμε και θα βγάλω το τελικό συμπέρασμα για ό,τι δεν πήγε καλά στο ίπτιο».

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ