Ξιφασκία με αμαξίδιο : «Ασημένια» τα ελληνικά σπαθιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ξιφασκία με αμαξίδιο : «Ασημένια» τα ελληνικά σπαθιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Πάνος Τριανταφύλλου, Βασίλης Ντούνης και Γεράσιμος Πυλαρινός που αποτελούν την ελληνική ομάδα σπάθης σημείωσαν δύο νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πίζας και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Σημαντική επιτυχία για το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα και συγκεκριμένα από τα ελληνικά σπαθιά με με αμαξίδιο. Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πίζας, η ομάδα μας βρέθηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου, σημειώνοντας πολλές και σημαντικές νίκες απέναντι σε ισχυρά εθνικά συγκροτήματα.

Υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη, οι Πάνος Τριανταφύλλου, Βασίλης Ντούνης και Γεράσιμος Πυλαρινός, σημείωσαν δύο νίκες, και συγκεκριμένα επί της Πολωνίας με 45-38 και επί της Ουκρανίας με 45-43. Στον τελικό η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 45-24 από την οικοδέσποινα Ιταλία.

«Είμαι πολύ συγκινημένος !! Σήμερα κατακτήσαμε ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο με τεράστια συναισθηματική αξία για την Ελλάδα !!! Αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο στην Πίζα!!! Γεράσιμος Πυλαρινός, Βασίλης Ντούνης και Πάνος Τριανταφύλλου νίκησαν ομάδες μεγαθήρια:  Πολωνία και Ουκρανία. Τελικό παίξαμε με Ιταλία μέσα στην έδρα της !!!Ευχαριστώ τους αθλητές μου για τον τεράστιο ψυχισμό τους και όσους μας στηρίζουν ! Την οικογένεια μου , τις γυναίκες μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κάζαγλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Εξάλλου, στο ξίφος ασκήσεως, ο Βασίλης Ντούνης στην πρώτη του παρουσία, κατετάγη 27ος, ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν 11ος στο ξίφος μονομαχίας και η Κέλυ Λουφάκη κατετάγη 12η στο ξίφος μονομαχίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ