Χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων για τη Φράγκου

Χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων για τη Φράγκου

Η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων της Βουλγαρίας.

Ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο απολογισμός για τα ελληνικά «χρώματα» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. «Δράστης» αυτής της επιτυχίας είναι η Ευαγγελία Φράγκου, η οποία τερμάτισε τρίτη στο σκιφ νεανίδων με 7:57.53, στον τελευταίο από τους έξι σημερινούς μεγάλους τελικούς με ελληνική συμμετοχή.

Στο μεταξύ, οι Στυλιανή Νάτσιουλα-Κατερίνα Γκόγκου κατέλαβαν την πέμπτη θέση στο διπλό σκιφ νεανίδων με χρόνο 7:19.95, ενώ πέμπτη τερμάτισε και η τετράκωπος των εφήβων με τους Παναγιώτη Αδάμ-Γιώργο Παπαδόπουλο-Ανδρέα Καρέτσο-Σπύρο Γεωργίου με 6:14.27.

Οι Ανδρέας Αθανασιάδης-Καούδης και Κωνσταντίνος Χρήστου πήραν την έκτη θέση στο διπλό σκιφ εφήβων με χρόνο 6:39.45, ενώ στην έκτη θέση τερμάτισαν τόσο οι Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπίδου-Ιωάννα Ασβεστά-Ελισάβετ Ήρα Αργυράκη στην τετράκωπο νεανίδων με 7:05.60, όσο και οι Χρήστος Μαργαρίτογλου-Απόστολος Λυκομήτρος στη δίκωπο των εφήβων με 6:57.97.

Τέλος ο Ιάσονας Εξάρχου κατέλαβε την τρίτη θέση στον «μικρό τελικό» του σκιφ εφήβων και την δέκατη συνολικά με 7:07.67.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ