Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού – Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού – Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων

Στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2021 μπαίνουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2021 μπαίνουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα. Οι τέσσερις αθλητές και οι τέσσερις αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους αναχωρούν αύριο για τη Ρουμανία, όπου θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη Κλουζ Ναπόκα από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Την εθνική ανδρών, που μετά τις αλλαγές στην προκριματική διαδικασία λόγω των επιδράσεων του κορωνοϊου, μπήκε κατευθείαν στις 26 συμμετέχουσες ομάδες, συγκροτούν οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Νίκος Αντωνιάδης. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Η εθνική γυναικών, που προκρίθηκε τον περασμένο μήνα από το Βελιγράδι στις 24 ομάδες της τελικής φάσης, αποτελείται από τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου και Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα. Στον πάγκο θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καρύτσας. Οι άνδρες κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη στις 19:00 με το Βέλγιο και οι γυναίκες στις 10:00, την ίδια μέρα, με το Λουξεμβούργο.

Κάποιοι αθλητές θα μεταβούν στη βαλκανική χώρα από τη Γαλλία, όπου έχουν δραστηριότητα απόψε για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Τα μέλη της αποστολής, που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα, θα φτάσουν στην Κλουζ Ναπόκα μέσω Βουκουρεστίου. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην BT Arena Cluj Napoca με την παρουσία θεατών. Οκτώ γκρουπ περιλαμβάνει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος και μόνο οι νικητές αυτών θα συνεχίσουν στα προημιτελικά και το τελικό νοκ άουτ στάδιο. Οι υπόλοιπες αποκλείονται. Η εθνική ομάδα των ανδρών έχει κληρωθεί στο 2ο γκρουπ με αντιπάλους τη Σουηδία (επικεφαλής) και το Βέλγιο. Το συγκρότημα των γυναικών βρέθηκε στο 7ο γκρουπ κι έχει απέναντί του τη Ρωσία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο. Οι διεθνείς μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουν στην πρόκριση, αλλά θα κυνηγήσουν χωρίς άγχος τα πάρουν όσα μπορούν περισσότερα απέναντι σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες.

Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων στα γκρουπ:

Την Τρίτη 28/09:

10:00 Ελλάδα-Λουξεμβούργο

19:00 Βέλγιο-Ελλάδα

Την Τετάρτη 29/09:

13:00 Ρωσία-Ελλάδα

16:00 Σουηδία-Ελλάδα

Για τα ίδια γκρουπ η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Στους άνδρες η Σουηδία θα κοντραριστεί με το Βέλγιο στις 19:00 και στις γυναίκες η Ρωσία με το Λουξεμβούργο στις 13:00. Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα μεταδοθούν στο διαδίκτυο μέσα από το Ettu tv.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ