NFL – Πρόστιμο 100.000 δολάρια σε προπονητή για έναν… χορό με μία γυναίκα (vid+pic)

NFL – Πρόστιμο 100.000 δολάρια σε προπονητή για έναν… χορό με μία γυναίκα (vid+pic)

Ο προπονητής των Τζάγκουαρς, Ερμπαν Μέγιερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο καθώς εθεάθη σε μπαρ στο Οχάιο χορεύοντας με μία γυναίκα.

Ο προπονητής των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς στο NFL, Ερμπαν Μέγιερ, φαίνεται πως έχει μπει σε… μπελάδες, καθώς μετά την ήττα της ομάδας του από το Σινσινάτι, εθεάθη σε μπαρ με μία γύναικα να… χορεύει με αισθησιακό τρόπο μπορστά του.

Και υπάρχουν αποδείξεις. Ένας θαμώνας τράβηξε βίντεο με το κινητό του και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral, με τους οπαδούς των Τζάγκουαρς να γίνονται έξαλλοι, καθώς η ομάδα τους δεν έχει νικήσει μετά από 4 ματς στη φετινή σεζόν.

Η Λίγκα τιμώρησε τον Μέγιερ με 100.000 δολάρια πρόστιμο γιατί λόγω του κορωνοϊού απαγορεύεται τα μέλη των ομάδων να έρχονται σε επαφή με άλλο κόσμο κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπος και με ένα σημαντικότερο πρόβλημα.

Κι αυτό είναι η γυναίκα του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως δεν ήξερε τη γυναίκα που χόρευε μπροστά του, αλλά οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Twitter τον πρόδωσαν, καθώς φαίνεται πως τη γνώριζε.

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ