Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: 3-27 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο Πόλο, το σημαντικό ειναι όμως πως είναι όλοι καλά!
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ANOC – Η μεταρρύθμιση της ΔΟΑ στην 25η Γ.Σ.

Παρουσιάστηκαν οι μεταρρυθμίσεις της ΔΟΑ στους εκπροσώπους των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.

ANOC – Η μεταρρύθμιση της ΔΟΑ στην 25η Γ.Σ. | to10.gr

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, παρουσίασε τη μεταρρύθμιση της ΔΟΑ στους εκπροσώπους των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών που συμμετείχαν -αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά- στην 25η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφερόμενος στην πρόσφατη τελετή εγκαινίων και την επαναλειτουργία των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων, επισήμανε τη σημασία της επένδυσης της ΔΟΕ σε αυτό το σχέδιο, τη μακροχρόνια υποστήριξή της στο έργο της ΔΟΑ και τη μελλοντική τους συνεργασία στην εκπαιδευτική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας.

«Αυτή η συνεργασία, μας δίνει τη σιγουριά ότι η ΔΟΑ θα αποκτήσει εξέχοντα ρόλο στην πρωταρχική αποστολή του Ολυμπιακού Κινήματος. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για ευκαιρίες εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, πάντα σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ακολουθώντας μια κοινή στρατηγική.

Η επένδυση της ΔΟΕ για το έργο ανακαίνισης, που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλάζει ριζικά τη φυσιογνωμία της ΔΟΑ και τη μετατρέπει σε ένα αμιγώς εκπαιδευτικό και βιώσιμο Ίδρυμα, με στέρεες και σύγχρονες εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κούβελος.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ANOC, ο πρόεδρος της ΔΟΑ είχε επίσης σειρά συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τον πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Τουρκί Αλφαϊζάλ Αλσαούντ, προκειμένου να εντοπιστούν νέες συνέργειες και να διερευνηθούν μορφές συνεργασίας για τη διάδοση της Ολυμπιακής Παιδείας στη Σαουδική Αραβία.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από