Ενδέκατη η Ντουντουνάκη στη… δεύτερη ευκαιρία της στα 100μ. πεταλούδα

Ενδέκατη η Ντουντουνάκη στη… δεύτερη ευκαιρία της στα 100μ. πεταλούδα

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον αυριανό τελικό η Άννα Ντουντουνάκη.

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε μία δεύτερη ευκαιρία στα 100μ. πεταλούδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, χωρίς όμως να μπορέσει να εξασφαλίσει μία θέση στον αυριανό (21/12) τελικό, καθώς κατετάγη 11η με 56.87.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε στους ημιτελικούς από το… παράθυρο, καθώς στον πρωινό προκριματικό είχε καταταγεί 18η με 57.60, επωφελήθηκε όμως από την απόσυρση της Κινέζας Γιουφέι Ζανγκ και της Καναδής Κατρίν Σαβάρ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 50άρα πισίνα τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο ημιτελικό, αλλά η δεύτερη σειρά είχε μεγαλύτερο «βάθος» κι έτσι η Ντουντουνάκη δεν κατόρθωσε να πλασαριστεί στην οκτάδα, η οποία «έκλεισε» στο 56.62 της Αιγύπτιας Φαριντά Οσμάν.

Με την κούρσα της Ντουντουνάκη ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αμπου Ντάμπι (αύριο δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή), με απολογισμό πέντε τελικούς, τρεις ημιτελικούς και την καλύτερη θέση που έχει πάρει η χώρα μας στην ιστορία της διοργάνωσης, από τον Ανδρέα Βαζαίο στα 200μ. μικτή ατομική (4ος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ