Οπαδός έσωσε τη ζωή σε προπονητή της αντίπαλης ομάδας (pics, vids)

Οπαδός έσωσε τη ζωή σε προπονητή της αντίπαλης ομάδας (pics, vids)

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στον Καναδά, με μια οπαδό να σώζει τη ζωή του προπονητή της αντίπαλης ομάδας, αφού εντόπισε πως είχε μελάνωμα.

Ήταν 23 Οκτωβρίου όταν οι Βανκούβερ Κανάκς αντιμετώπισαν τους Κράκεν, με τον βοηθό προπονητή των Κανάκς, Μπράιαν «Ρεντ» Χάμιλτον, να πιάνει με το βλέμμα του μια νεαρή γυναίκα η οποία έκανε τα πάντα για να του τραβήξει την προσοχή.

Ο Χάμιλτον αποφάσισε να την πλησιάσει ώστε να δει τη θέλει και εκείνη του έγραψε στο κινητό της: «Η ελιά που έχεις στο πίσω μέρος του λαιμού σου είναι καρκίνος». Εκείνος θορυβήθηκε από το συμβάν και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έπασχε από μελάνωμα και η εν λόγω γυναίκα του είχε σώσει τη ζωή αφού ήταν σε αρχικό στάδιο.

«Ο γιατρός μου είπε πως αν το είχα αγνοήσει για 4-5 χρόνια, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν ήξερα καν ότι είχα την ελιά. Αυτή μου το έδειξε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς το είδε. Δεν ήταν πολύ μεγάλη, φορούσα μπουφάν, φορούσα μια συσκευή που δένει σε εκείνο το σημείο, υπήρχαν καλώδια… Ξεκάθαρα είναι ηρωίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα έκανε τα πάντα για να την βρει και να την ευχαριστήσει. Επειδή όμως δεν ήξερε τίποτα για αυτήν ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία γράφοντας σε μήνυμά του: «Το μήνυμα που μου έδειξες στο κινητό σου θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Άλλαξες τη ζωή σε εμένα και την οικογένειά μου. Το ένστικτό σου ήταν σωστό, είχα μελάνωμα και χάρη στην επιμονή σου και τη βοήθεια των γιατρών, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Μοιραστείτε το μήνυμα για να μας βοηθήσετε να βρούμε τον πραγματικό ήρωα για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας».

Η δύναμη του ίντερνετ είναι τεράστια στην εποχή μας και έτσι η κοπέλα βρέθηκε. Ονομάζεται Νάντια Πόποβιτς και είναι φοιτήτρια ιατρικής. Αμέσως κανονίστηκε συνάντηση ανάμεσά τους, με την Πόποβιτς να πηγαίνει στο πιο πρόσφατο παιχνίδι των Κανάκς.

«Είναι πολύ ιδιαίτερο το ότι μπορώ να τον δω και να μιλήσω με την οικογένειά του, την οποία επηρέασα τόσο πολύ. Όταν είδα την ελιά σκέφτηκα »wow, έτσι ακριβώς μοιάζει ένα μελάνωμα»», σχολίασε σχετικά η ίδια.

Μάλιστα και οι Κανάκς και οι Κράκεν αποφάσισαν να τη στηρίξουν στις σπουδές της, προσφέροντάς της το ποσό των 10.000 δολαρίων για να συνεχίσει να σώζει ζωές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ