Ο Τζίγγερ επιστρέφει

Ο Τζίγγερ επιστρέφει

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός!

Τζίγγερ-Στεφανής, 30 Χρόνια Μετά! Μια συνάντηση, που μόνο χάρη στο TractioN θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!

Ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς ράλι στην ιστορία των ελληνικών αγώνων, ο Τζίγγερ, συναντά το αγωνιστικό… «έτερον ήμισύ» του, τον Κώστα Στεφανή.

Τζίγγερ και Στεφανής κατέκτησαν για έξι συνεχόμενα χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι

Τζίγγερ και Στεφανής κατέκτησαν για έξι συνεχόμενα χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι

Ως δίδυμο οδηγού και συνοδηγού, Τζίγγερ και Στεφανής έγραψαν ιστορία, κατακτώντας επί 6 συνεχόμενα χρόνια (1987-1992) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Και τώρα, 30 χρόνια μετά από την τελευταία τους νίκη, συναντιούνται ξανά. Αιτία, αυτής της επανένωσης, η καθαρή απόλαυση της οδήγησης, το ξύπνημα των αναμνήσεων μιας θρυλικής πορείας στα ελληνικά βουνά αλλά και μιας μεγάλης φιλίας.

Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής κάθε Κυριακή στις 14:10 έρχονται με το Traction 

Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής κάθε Κυριακή στις 14:10 έρχονται με το Traction

Και, όπως είναι φυσικό, η κάμερα του TractioN καταγράφει μοναδικές, θεαματικές στιγμές, καθώς οι Τζίγγερ-Στεφανής οδηγούν, κυριολεκτικά «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από την περίοδο ’87-’92, δύο εκπληκτικά αυτοκίνητα: το Audi Quattro A2 και τη Lancia Delta Integrale. Επιπλέον, με σπάνιο βιντεοσκοπημένο υλικό από το αρχείο του μόνιμου εικονολήπτη των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, Γιώργου Κωστούρου, ζούμε ξανά την καλύτερη εποχή των ράλι. Αλήθεια, το είπαμε; Όλα αυτά, μόνο στο TractioN!

 O Τζίγγερ, συναντά το αγωνιστικό... «έτερον ήμισύ» του, τον Κώστα Στεφανή.

 O Τζίγγερ, συναντά το αγωνιστικό… «έτερον ήμισύ» του, τον Κώστα Στεφανή.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Ford Puma ST: Ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν να προσφέρουν τόσες και τόσο διαφορετικές επιλογές στον ιδιοκτήτη τους όσο το Ford Puma ST. Μολονότι τα SUV/Crossover είναι τα οικογενειακά του σήμερα, το Puma ST με τους 200 ίππους καταφέρνει να γκρεμίσει τα στερεότυπα και να συνδυάσει την αυθεντική σπορ αίσθηση, με τις ανέσεις που απαιτούνται για καθημερινή χρήση, εκδρομές κ.λπ. Το TractioN παρουσιάζει τα δύο πρόσωπα της πιο ισχυρής έκδοσης του δημοφιλούς Puma, αναζητώντας τα όριά του σε συνθήκες (σχεδόν) αγωνιστικής οδήγησης αλλά και ταξιδιού.
➢ Skoda Fabia: Τη νέα γενιά ενός εξαιρετικά δημοφιλούς μοντέλου παρουσιάζει το TractioN. Με εκατομμύρια πωλήσεις τα προηγούμενα 22 χρόνια, η νέα Skoda Fabia είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, εντυπωσιακά ευρύχωρη, βελτιωμένη σε όλους τους επιμέρους τομείς και έτοιμη να συναρπάσει το κοινό.
➢ Switch by Avis: Προχωρώντας πολύ πέρα από την απλή ενοικίαση, η AVIS εισάγει μια εντελώς νέα φιλοσοφία χρήσης μισθωμένου αυτοκινήτου, χωρίς δεσμεύσεις και με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Με μια συνδρομή Switch by Avis, μπορεί οποιοσδήποτε να αλλάζει συχνά και χωρίς περιορισμούς κατηγορία οχήματος. Μια πραγματική καινοτομία.
➢ Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Τα μικρά μυστικά, που δεν βρίσκονται γραμμένα σε κανέναν κώδικα οδικής κυκλοφορίας και δεν διδάσκονται ποτέ κατά την εκπαίδευση των οδηγών, μοιράζεται ο Κώστας Στεφανής με το κοινό του TractioN. Γιατί η γνώση, μάς κάνει πιο ασφαλείς στο δρόμο.

O Τζίγγερ και ο Κώστας Στεφανής συναντιούνται 30 χρόνια μετά την τελευταία τους νίκη 

O Τζίγγερ και ο Κώστας Στεφανής συναντιούνται 30 χρόνια μετά την τελευταία τους νίκη

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ