Τίτλοι τέλους στη μυθική καριέρα του Τομ Μπρέιντι (pics)

Τίτλοι τέλους στη μυθική καριέρα του Τομ Μπρέιντι (pics)

Ο θρύλος του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 44 ετών.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Τομ Μπρέιντι, με τον 44χρονο να βάζει τέλος σε μια μυθική καριέρα, σε ηλικία 44 ετών.

Στα 22 χρόνια καριέρας του η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη, καθώς ακόμα κι αν κάποιος δεν ασχολείται με το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, είναι σχεδόν αδύνατο να μην γνωρίζει αυτόν τον σπουδαίο αθλητή.

Θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αθλητών σε όλα τα αθλήματα, και φυσικά ο κορυφαίος όλων των εποχών στο NFL, διδάσκοντας τη θέση του quarterback με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μπρέιντι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί εξαιτίας κάποιων παραγόντων, όπως είναι η οικογένεια, η ηλικία, αλλά και το γεγονός πως οι Μπάκανιρς δεν θα προβούν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους. Ο 44χρονος κουόρτερμπακ δεν έχει γνωστοποιήσει πότε θα μιλήσει δημόσια, αν και αυτό αναμένεται να γίνει μετά το Super Bowl.

Στην πλούσια καριέρα του έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα (Super Bowl), ενώ έχει πάρει σπίτι του το MVP των τελικών πέντε φορές. Παράλληλα έχει αναδειχθεί 3 φορές MVP της κανονικής περιόδου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ