Τομ Μπρέιντι: «Ποτέ μην λες ποτέ… »

Τομ Μπρέιντι: «Ποτέ μην λες ποτέ… »

Ο Τομ Μπρέιντι, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από 22 χρόνια, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Ο Τομ Μπρέιντι, μόλις μία εβδομάδα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά από μία λαμπερή καριέρα 22 ετών, κατά την διάρκεια της οποίας κέρδισε επτά πρωταθλήματα NFL, κρατάει ανοιχτή την… πόρτα για επιστροφή!

Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρίσιμους αθλητές στις ΗΠΑ, μιλώντας χθες στο «Let’s Go!Podcast», είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με την απόφασή του, αλλά δεν θα τον πείραζε να την επανεξετάσει σε έξι μήνες από τώρα.

«Θα πάρω τα πράγματα όπως έρχονται. Νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το θέσω και δεν νομίζω τίποτα, ξέρεις, ποτέ μην λες ποτέ», είπε ο 44χρονος Μπρέιντι, ο οποίος έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του για τους Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς.

«Προσπαθώ να έχω την καλύτερη δυνατή απόφαση που μπορώ αυτή τη στιγμή, κάτι που έκανα την περασμένη εβδομάδα. Και, πάλι, νομίζω ότι δεν θέλω να αντιστρέψω την πορεία μου, σίγουρα δεν θέλω να το κάνω. Αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι πρέπει να είμαι ρεαλιστής ότι ποτέ δεν ξέρεις ποιες προκλήσεις θα υπάρξουν στη ζωή».

Ο Μπρέιντι, ο κυρίαρχος MVP του Super Bowl με πέντε βραβεία, πρόσθεσε ότι η απόφαση να αποσυρθεί επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το ότι του έλειπε να κάνει πράγματα εκτός του αθλητισμού. «Νομίζω ότι η επιλογή έχει να κάνει με το ότι όλα έχουν σίγουρα ένα κόστος και το κόστος είναι τι χάνω σε άλλες πτυχές της ζωής μου», είπε. «Καθώς μεγαλώνεις, βιώνεις πράγματα εκτός του αθλήματος που απαιτούν το επίπεδο προσοχής και ενέργειας που έπαιρνε πάντα το ποδόσφαιρο. Και είναι καιρός να αφοσιωθώ σε τέτοια πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ