Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς: «Ο Σγουρόπουλος έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης»

Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς: «Ο Σγουρόπουλος έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης»

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς μίλησε στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ με αφορμή την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης του διπλού μικτού ανδρών-γυναικών, που την τελευταία διετία είναι παράλληλα πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αγωνίστηκε φέτος στον Ίφιτο Πατρών και τον βοήθησε να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Καρακάσεβιτς εγκωμίασε τον 4 φορές πρωταθλητή Ευρώπης των νεαρών ηλικιών Γιάννη Σγουρόπουλο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης πέρσι στη γερμανική Γκρενζάου και τόνισε ότι έχει όλα τα στοιχεία να γίνει τοπ παίκτης. Η δήλωση για τον Σγουρόπουλο έγινε ξεχωριστό κομμάτι στη συνέντευξη και μπορείτε να το δείτε εδώ:

Με τις τεράστιες γνώσεις του γύρω από το άθλημα ο πολύπειρος και διακεκριμένος Σέρβος αθλητής έδωσε πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όχι μόνο για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά για την παγκόσμια σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται να γίνουν προπονητές κι άλλοι πρώην τοπ παίκτες ώστε να κάνουν την Ευρώπη ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι στην Ασία και ειδικά την Κίνα.

Η συνέντευξή του στο λινκ Aleksandar Karakasevic Interview 16/02/2022

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ