Η Μαρία Πρεβολαράκη διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η Μαρία Πρεβολαράκη διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Απόψε η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο «φλερτάρει» η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, που διεξάγεται στην Ουγγαρία. Απόψε το βράδυ, η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53 κιλών, με αντίπαλο την 21χρονη, Σουηδή, Εμα Γιόνα Ντενίς, με στόχο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Η «κυρία» της ελληνικής πάλης, νίκησε με πτώση την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Γετγκίλ κι απέδειξε ότι παραμένει μία εκ των κορυφαίων του αθλήματος στον κόσμο. Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, η Πρεβολαράκη σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία, φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Στη συνέχεια τέθηκε απέναντι στη Μολδαβή Ιουλία Λέορντα, η οποία μάλιστα μπήκε στο τουρνουά με τον τίτλο του φαβορί για το χρυσό. Εκεί η Πρεβολαράκη τα έδωσε όλα και μετά το 3-3 με μία πτώση έδωσε τέλος στο ματς, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.

Στο ματς που την έστειλε στον τελικό κυριάρχησε απόλυτα. Απέναντι στην Ζεϊνέπ Γετγκίλ από την Τουρκία δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της από την αρχή και κατάφερε με πτώση να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ