Επιτραπέζια αντισφαίριση: Οι αντίπαλοι των Ελλήνων στο Μεσογειακό τουρνουά της Αλγερίας

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Οι αντίπαλοι των Ελλήνων στο Μεσογειακό τουρνουά της Αλγερίας

Σε θέση εκκίνησης και το τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους 19ους    Μεσογειακούς Αγώνες, που φιλοξενούνται στο Οράν της Αλγερίας.

Αρχίζει την Κυριακή 26/06 με το ομαδικό ανδρών και γυναικών, θα ολοκληρωθεί στις 30 του μήνα με το αγώνισμα του απλού και η Ελλάδα θα κυνηγήσει διακρίσεις με τρεις αθλητές.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, που θα συγκροτήσουν και ομάδα και η Κατερίνα Τόλιου, η οποία θ αγωνιστεί στο ατομικό, έμαθαν τους αντιπάλους τους μετά από τις κληρώσεις του Σαββάτου. Η αρχή γίνεται με το ομαδικό, τη Δευτέρα 27/06 παίρνει σειρά το απλό και ο πρώτος στόχος των διεθνών μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Όλα τα παιδιά είχαν μετάσχει και στην Ταρραγόνα το 2018, μάλιστα η Τόλιου δίνει το «παρών» για τρίτη φορά στον θεσμό. Έμπειρος στη διοργάνωση και ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής, που θα είναι στην τεχνική καθοδήγηση.

Στο ομαδικό ανδρών η Ελλάδα κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ με αντιπάλους τη Σλοβενία (επικεφαλής) και την Κύπρο. Την Κυριακή στις 17:00 (15:00 τοπική) θ’ αντιμετωπίσει τη Σλοβενία και στις 20:00 την Κύπρο. Τα γκρουπ είναι 4 και οι 2 πρώτες ομάδες από το κάθε ένα προχωρούν στην 8άδα.

Στο απλό ανδρών σχηματίστηκαν 8 γκρουπ στο στάδιο 1. Ο Σγουρόπουλος είναι 7ο. Έχει επικεφαλής τον Τυνήσιο Αμπουμπακάρ Μπουράς και αντιπάλους επίσης τον Σέρβο Μάρκο Γέφτοβιτς και τον Κοσοβάρο Κρέσνικ Μαχμούτι.

Ο Κωνσταντινόπουλος είναι στο 8ο γκρουπ. Θα συναντήσει τον Σλοβένο Ντένι Κοζούλ (επικεφαλής), τον Ιταλό Μιχάι Μπομποτσίκα και τον (πολύ γνωστό μας) Κύπριο Μάριο Γιάνγκου. Οι δύο πρώτοι αθλητές από το κάθε γκρουπ παίρνουν την πρόκριση για το στάδιο 2, το οποίο θα έχει πάλι γκρουπ των 4ων.

Στο απλό γυναικών οι όμιλοι στο στάδιο 1 είναι των 3ων αθλητριών. Η Τόλιου κληρώθηκε στο 3ο γκρουπ με δύο αθλήτριες, που γνωρίζει πολύ καλά. Την Αιγύπτια επικεφαλής Ντίνα Μεσρέφ, πρώην συμπαίκτριά της σε Ελλάδα και Σουηδία και την Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια, με την οποία έδωσε πέρσι σημαντικά ματς, ενώ έχουν συνεργαστεί και στο διπλό. Κι εδώ οι δύο πρώτες αθλήτριες των γκρουπ προκρίνονται στο στάδιο 2 και οι αγώνες αρχίζουν το πρωί της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ