Κόνορ ΜακΓκρέγκορ : Ξέφυγε και έσπασε παράθυρο πούλμαν τραυματίζοντας αθλητές πολεμικών τεχνών

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ : Ξέφυγε και έσπασε παράθυρο πούλμαν τραυματίζοντας αθλητές πολεμικών τεχνών

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Κόνορ ΜακΓγκρέγκορ, ο οποίος επιτέθηκε σε πούλμαν, όπου επιβάτης ήταν αντίπαλός του και σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου τραυμάτισε όλους όσους ήταν εκεί κοντά.

Πρώτο θέμα στο διεθνή Τύπο έγινε Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Αυτή τη φορά όχι γιατί κατέκτησε κάποιο τίτλο, αλλά, γιατί έχασε κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να επιτεθεί με σίδερα σε πούλμαν, όπου μέσα βρισκόταν ο αντίπαλός του, Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και μερικοί συνεργάτες του που αρκετοί από αυτούς τραυματιστούν (όχι σοβαρά) λόγω του σπασμένου τζαμιού.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες όταν σε ξενοδοχείο των ΗΠΑ συναντήθηκαν οι δύο αθλητές με τους συνεργάτες τους με τον προπονητή του ΜακΓρέγκορ, Ατρέμ Λομπόφ, να ανταλλάζει βαριές κουβέντες με τον Νουρμαγκομέντοφ.

Αυτό φαίνεται πως δεν το ξέχασε ο 29χρονος αθλητής, όπου συναντήθηκε εκ νέου με τον Ρώσο στο Μπρούκλιν με τον πρωταθλητή του UFC να προβαίνει σε αυτή την κίνηση. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του με τον Ιρλανδό να κατηγορείται για τις πράξεις του.

Το εν λόγω περιστατικό έκανε άμεσα το γύρο του κόσμου και η επικεφαλής του UFC, Ντάνα Γουάιτ, πήρε θέση λέγοντας: «Αυτό είναι το χειρότερο περιστατικό στα χρονικά του UFC. Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις του», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, τα αρμόδια όργανα του αθλήματος δεν έμειναν εκεί, αφαιρώντας από τον ΜακΓκρέγκορ τον τίτλο ελαφρών βαρών με τον Ιρλανδό να γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Twitter:

«Μου προκαλείτε αηδία. Τίποτα δεν πρόκειται να μου κάνετε ακόμη και αν μου πάρετε τον τίτλο παλι@ρχιδι@».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ