Συγκλονίζει η Κορακάκη: «Οταν βρίσκομαι στη Δράμα, γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου»

Συγκλονίζει η Κορακάκη: «Οταν βρίσκομαι στη Δράμα, γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου»

Η Αννα Κορακάκη εξομολογείται πώς επανήλθε στα ρεκόρ μετά την περιπέτειά της και τα λόγια της συγκλονίζουν...

Τους φόβους της σε ότι αφορά στην αποφυλάκιση του άνδρα που για πέντε ολόκληρα χρόνια είχε γίνει ο εφιάλτης της, εξέφρασε η Άννα Κορακάκη. Η ίδια περιγράφει τα όσα βίωσε με το stalking που της έκανε ένας 34χρονος, ο οποίος δήλωνε μεγάλος θαυμαστής της και την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο αυτοκίνητο συντρόφου της.

Η χρυσή ολυμπιονίκης, τρέμει τη στιγμή που ο 34χρονος θα βγει από τη φυλακή καθώς, η ίδια, έχει ήδη λάβει απειλητικό μήνυμα από φίλο του. «Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου» είπε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Εχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου», μας λέει.

Η σκοποβολή αποτελεί για την Αννα τη μοναδική διέξοδο στους εφιάλτες της. «Οταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Ομως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου», μας λέει και η σκέψη της ταξιδεύει στο αβέβαιο μέλλον: «Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ηδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του».

Η σκοποβολή όμως αποτελεί για την Αννα Κορακάκη και τη μεγάλη της οικογένεια, καθώς, όταν έγινε γνωστό αυτό που βιώνει, αθλητές απ’ όλο τον κόσμο στάθηκαν στο πλευρό της. «Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ