Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο μένει στη Χέρτα, προς το παρόν»

Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο μένει στη Χέρτα, προς το παρόν»

Στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Ντόντι Λουκεμπάκιο που απασχολεί τον Ολυμπιακό, προς το παρόν θα μείνει στη Χέρτα... Ποιός είναι ο λόγος που άλλαξε απόφαση η γερμανική ομάδα.

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι το προηγούμενο διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την πλευρά του Βέλγου όσο και της Χέρτα, που δεν τον υπολόγιζε.

Η γερμανική ομάδα φαινόταν πρόθυμη να πουλήσει τον Λουκεμπάκιο το φετινό καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία φέρεται να άλλαξε απόφαση και όλα δείχνουν πως ο Βέλγος ακραίος επιθετικός παραμένει, προς το παρόν, στη Χέρτα.

Ο Λουκεμπάκιο εμφανίζεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά, στο δημοσίευμα του Kicker σημειώνονται τα εξής: «Με μία υπέροχη κίνηση, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ήταν μία από τις καλύτερες ευκαιρίες, που είχε η Χέρτα εναντίον της οικοδέσποινας Ντέρμπι Κάουντι (0-1) στο »Pride Park Stadium» το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Λουκεμπάκιο ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Χέρτα -και αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή της ως δεξιός εξτρέμ. Δημοσιεύματα από αρκετά ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λουκεμπάκιο πρόκειται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο παίκτης, όμως, ξέρει ότι η Χέρτα δεν θέλει να αφήσει τον Βέλγο αυτήν τη στιγμή».

Η απόφαση για παραμονή του Λουκεμπάκιο πάρθηκε και εξαιτίας του προβλήματος υγείας του Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στους όρχεις. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως «με φόντο τη διάγνωση του όγκου στον Μάρκο Ρίχτερ, αυτήν τη στιγμή ο Λουκεμπάκιο υπολογίζεται κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker, ο Ρίχτερ είχε ήδη χειρουργηθεί την Τρίτη στο Charite του Βερολίνου, η επέμβαση πήγε καλά. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε με βεβαιότητα την πρόοδο της θεραπείας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ