Έκρηξη στο κεντρικό στάδιο κρίκετ της Καμπούλ – 19 οι νεκροί (vid)

Έκρηξη στο κεντρικό στάδιο κρίκετ της Καμπούλ – 19 οι νεκροί (vid)

Έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή μέσα στο κεντρικό στάδιο κρίκετ της Καμπούλ στις εξέδρες - 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ υπήρχαν και τραυματίες.

Έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή, μέσα στο κεντρικό στάδιο κρίκετ της Καμπούλ, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος της επιτροπής κρίκετ του Αφγανιστάν (ACB).

«Ο αγώνας διεξαγόταν μεταξύ δύο ομάδων της Shpageza League και κατά τη διάρκειά του σημειώθηκε μια έκρηξη, με συνέπεια τέσσερις πολίτες από το πλήθος να τραυματιστούν» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ACB, Νασίμπ Καν, σημειώνοντας ότι το προσωπικό της ACB και οι παίκτες ήταν ασφαλείς.

Διαβάστε επίσης: Γερό «μπάσιμο» Παναθηναϊκού για Βιτίνιο (vids)

Στο στάδιο βρίσκονταν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κρίκετ —αθλήματος εξαιρετικά δημοφιλούς στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας—, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος πριν από περίπου δέκα ημέρες, για πρώτη φορά μετά την ανακατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τον Νασίμπ Χαν, στέλεχος της ομοσπονδίας, «οι παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και οι ξένοι είναι όλοι ασφαλείς».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ