Πετρούνιας για Τόκιο: «Πέρασα πάρα πολλά, κατάφερα να δώσω την ψυχή μου» (vid)

Πετρούνιας για Τόκιο: «Πέρασα πάρα πολλά, κατάφερα να δώσω την ψυχή μου» (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε ένα βίντεο, τραβηγμένο ένα χρόνο πριν, λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στο βιογραφικό του, την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής, με ανάρτησή του στα social media, είχε θυμηθεί αυτή τη δύσκολη και περίεργη γι’ αυτόν στιγμή, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.

Διαβάστε επίσης: Sport: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί»

Σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο, που είχε τραβήξει λίγες μόλις ώρες μετά τον αγώνα, όπου αναλύει την επίδοσή του και όλα όσα πέρασε για να τα καταφέρει και να βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

«Έχω περάσει πάρα πολλά για να φτάσω εδώ και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να δώσω την ψυχή μου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω το μικρόβιο του πρωταθλητή.

Τη στιγμή που βγήκα τρίτος σκέφτηκα τι πρέπει να αλλάξω. Έχω πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου. Δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να είναι πιο γεμάτος από μένα ανεξαρτήτου χρώματος. Αποδέχομαι και την ήττα, χαρούμενος όμως που αυτή συνοδεύεται από ένα μετάλλιο.

Ήταν νίκη για μένα, δεν με ήθελε τίποτα εκεί. Το Παρίσι είναι σε κάτι λιγότερο από 3 χρόνια»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ