Sport: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί»

Sport: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί»

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να φαινόταν πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Λιόν, αλλά στην Ισπανία επιμένουν πως ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πήγε στη Γαλλία για να συζητήσει με τη Λιόν, αλλά η μεταγραφή του «ναυάγησε». Και πλέον ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, όχι μόνο έχει μπει και πάλι στο παιχνίδι, αλλά έχει και τον πρώτο λόγο.

«Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αμυντικός είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που τον έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα», αναφέρει στο δημοσίευμά της η Sport.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

Θυμίζουμε πως το θέμα του Ολυμπιακού με τον Ουμτιτί είχε βγάλει στη δημοσιότητα το ESPN πριν από μερικές μέρες, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Γάλλος αμυντικός προτιμά να επιστρέψει στη Λιόν.

Ωστόσο φαίνεται πως ο 28χρονος στόπερ δεν θα παίξει και πάλι στη Ligue 1 και μένει πλέον να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και θα τον κάνει δικό του, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πάντως, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για τον Ουμτιτί πως τον θέλουν και σύλλογοι όπως η Μπενφίκα, η Φενέρμπαχτσε και η Μίλαν. Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το 2026, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ