Αποκλεισμός για τη νεανική Εθνική στα 4Χ100μ μικτή ομαδική ανδρών

Αποκλεισμός για τη νεανική Εθνική στα 4Χ100μ μικτή ομαδική ανδρών

Η Εθνική ομάδα των πολλών απουσιών αποκλείστηκε από τον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών.

Αγωνιζόμενη χωρίς τα «βαριά χαρτιά» και με εξαιρετικά νεανική σύνθεση, η Εθνική ομάδα αποκλείστηκε από τον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών, κατά την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης της Ρώμης.

Με τους Χρήστου, Βαζαίο και Γκολομέεβ να μένουν εκτός (και οι τρεις κολυμπάνε το απόγευμα σε τελικούς), η ελληνική τετράδα απαρτίστηκε από τους Θοδωρή Ανδρεόπουλο, Αρκάδιο Ασπουγαλή, Κώστα Στάμου και Στέργιο Μπίλα και κατετάγη 10η με χρόνο 3:39.35, μεταξύ 14 χωρών που συμμετείχαν.

Διαβάστε επίσης: Η Αντιγόνη βάδιζε χρόνια ολόκληρα σε άγονες γραμμές…

Οι τέσσερις κολυμβητές που αγωνίστηκαν είναι ηλικίας 19-21 ετών. Να σημειωθεί ο Ανδρεόπουλος, που κολύμπησε πρώτος, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο με 55.12.

Ο Δημήτρης Μάρκος αποσύρθηκε από τα προκριματικά των 400μ. ελεύθερο, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική πορεία του στα αγωνίσματα της πισίνας, όπου είχε μια συμμετοχή σε τελικό (στα 200μ. ελεύθερο) και δύο ατομικά ρεκόρ (200μ., 800μ.). Για τον 21χρονο αθλητή, πάντως, η διοργάνωση συνεχίζεται, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει και στα 5χλμ. του open water.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ