Αυγενάκης: «Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Karteros Beach Sports Center»

Αυγενάκης: «Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το Karteros Beach Sports Center»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το παρών στο «Karteros Beach Sports Center» ενόψει της πρεμιέρας των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Συνολικά 919 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου, αλλά και από το Λασίθι, επισκέφθηκαν σήμερα το «Karteros Beach Sports Center», κατά την πρώτη ημέρα των δράσεων για τη γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα της άμμου, ενόψει της διοργάνωσης των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Τους μαθητές και τους γυμναστές τους καλωσόρισε στην εγκατάσταση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για αυτές τις δράσεις, που συνολικά θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες (μέχρι τις 21/10).

Ο κ. Αυγενάκης προέτρεψε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τους χώρους και να διασκεδάσουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο Beach Volley, το Beach Handbal, το Beach Soccer και το Beach Basketball, θεαματικά, όμορφα αθλήματα που θα λάβουν χώρα και στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε τα αθλήματα της άμμου και την εγκατάσταση του Καρτερού, αλλά και να διασκεδάσετε σε αυτές τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Έναν Χρόνο Πριν» από τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ