Το Σάββατο 16/09 οι εξετάσεις στη Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ κατηγορίας

Το Σάββατο 16/09 οι εξετάσεις στη Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ κατηγορίας

Οι ώρες έναρξης των εξετάσεων είναι 09:00 το θεωρητικό μέρος και 12:00 το πρακτικό μέρος.

Μπαίνει στο τελικό της στάδιο η Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που γίνεται σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος. Αφού ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου η διδασκαλία συνολικά 300 ωρών, στις 16/09/2023 πραγματοποιούνται ο πρώτες εξετάσεις.

Η αρχική εξέταση (σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα) θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τους μαθητές από τη Νότια Ελλάδα και στο γυμναστήριο της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης για τους μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι ώρες έναρξης των εξετάσεων είναι 09:00 το θεωρητικό μέρος και 12:00 το πρακτικό μέρος. Οι τελικές επαναληπτικές εξετάσεις (επίσης σε θεωρητικά και πρακτικά) έχει προγραμματιστεί για τις 29/10/2023 στο Σ.Ε.Φ. και είναι για όλους.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει αναρτήσει από τις αρχές Αυγούστου στην ιστοσελίδα της τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, που παρακολούθησαν επιτυχώς τις ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης των μαθημάτων της Σχολής προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ επιπέδου και απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις. Είναι συνολικά 78. Τέλος, στις συμβατικές υποχρεώσεις της Σχολής περιλαμβάνονται ακόμα η Διπλωματική εργασία και η πρακτική άσκηση.

* Στο Μάλμε υπάρχει day off σήμερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού και από αύριο Πέμπτη η δράση μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον στάδιο με την έναρξη στα ταμπλό των «16». Η Ελλάδα θυμίζουμε, αποκλείστηκε χτες στους ομίλους σε άνδρες και γυναίκες.

Με τη σειρά, που εμφανίζονται στα ταμπλό, τα ζευγάρια του 1ου γύρου είναι:

Στους άνδρες:

Γερμανία-Ουκρανία

Κροατία-Σλοβακία

Δανία-Ρουμανία

Τσεχία-Πορτογαλία

Γαλλία-Σλοβενία

Πολωνία-Βέλγιο

Αγγλία-Ουγγαρία

Σουηδία-Αυστρία

Στις γυναίκες:

Γερμανία-Ουκρανία

Ιταλία-Τσεχία

Σουηδία-Πολωνία

Κροατία-Πορτογαλία

Γαλλία-Αυστρία

Σλοβακία-Ουγγαρία

Λουξεμβούργο-Ισπανία

Σερβία-Ρουμανία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ