Πινγκ Πονγκ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4

Πινγκ Πονγκ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, τη στιγμή που έχει το απόλυτο στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. επικράτησε στο ντέρμπι της Α1 εθνικής κατηγορίας Ανδρών απέναντι στον Παναθηναϊκό και αύξησε το ενδιαφέρον στην υπόθεση του τίτλου. Σε σπουδαία αναμέτρηση, που χάρισε θέαμα, σασπένς κι έγινε σε όμορφη ατμόσφαιρα, πήρε τη νίκη με 4-2, υποχρέωσε τον αντίπαλό του στην πρώτη του ήττα και προκάλεσε …κομφούζιο στην κορυφή.

Στο κλείσιμο του 1ου γύρου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ταταύλα ισοβαθμούν στους 15 βαθμούς. Έχουν από 1 νίκη και 1 ήττα στα μεταξύ τους ματς και η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική. Στη σημερινή αγωνιστική μέρα στην ομοσπονδιακή αίθουσα στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός ήταν κερδισμένος και στις γυναίκες.

Για την 6η αγωνιστική της Α1 μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι με τις αήττητες μέχρι σήμερα Σάρισες Φλώρινας και επιβλήθηκε με 4-0. Έτσι, ο Δ.Α.Ο. Ταύρου, που μεγάλωσε το αήττητο σερί, έμεινε μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό και τις Σάρισες ν’ ακολουθούν στον πόντο.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε το 4ο της κατάταξης Πέρα, που πάντως έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Νέα νίκη για την Πεύκη διατηρεί τις πιθανότητές της για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής. Έκαμψε με 4-3 τον Α.Ο. Ελληνικού όταν χτες είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Άρη Νικαίας.

Το τέλειο στις γυναίκες ο Ολυμπιακός

Η μέρα ήταν γενικά πολύ ευχάριστη για τον Ολυμπιακό, όπως προαναφέραμε, καθώς στην 6η αγωνιστική των γυναικών πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες με 4-0. Μετά την ήττα από τον Δ.Α.Ο. Ταύρου χρειαζόταν απαραίτητα το δίποντο για να μείνει με αυξημένες πιθανότητες στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φλώρινας ήθελε με νέα νίκη να πάει «αλώβητη» στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου. Οι μεν ενισχύθηκαν πρώτη φορά με τη Σλοβένα Γκάλιτς, οι δε επίσης πρώτη φορά με τη Ρουμάνα Ιστράτε εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο σημερινό ντέρμπι και πέτυχε το τέλειο, δηλαδή να μη χάσει ούτε επί μέρους ματς. Αν η Κιούφη επικρατούσε στο απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με τη Σουηδέζα Γιόχανσον και ισοφάριζε, ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στην Α1

Στους άνδρες:
Πέρα Αθηνών – Φιλία Ορεστιάδας 4-1
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4
Α.Ο. Ελληνικού – Α.Ο. Πεύκης 3-4
Άρης Νικαίας – Α.Ο. Ταταύλα 1-4
Ρεπό έκανε ο Ο.Α. Χανίων

Στις γυναίκες:
Σάρισες Φλώρινας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-4
ΑΛΦΑ Καλλιθέας – Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 4-1
Α.Ο. Ταταύλα – Α.Σ. Πέρα Αθηνών 4-1
Φοίνικας Πειραιά – Δ.Α.Ο. Ταύρου 0-4

Η βαθμολογία στην Α1 Ανδρών (σε 8 αγώνες)
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – 15
-. Παναθηναϊκός Α.Ο. – 15
-. Α.Ο. Ταταύλα – 15
5. Α.Σ. Πέρα Αθηνών – 13
4. Ο.Α. Χανίων – 12
6. Γ.Σ Φιλία Ορεστιάδας – 10
-. Α.Ο. Πεύκης – 10
—————————————————–
8. Α.Ο. Ελληνικού – 9
-. Άρης Νικαίας – 9

Η βαθμολογία στην Α1 Γυναικών (σε 6 αγώνες)
1. Δ.Α.Ο. Ταύρου – 12
2. Ολυμπιακός – 11
-. Σάρισες Φλώρινας – 11
4. Φοίνικας Πειραιά – 9
-. ΑΛΦΑ Καλλιθέας – 9
——————————————
6. Α.Ο. Ταταύλα – 7
-. Α.Σ. Πέρα Αθηνών – 7
——————————————
8. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης – 6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ