Ολα έτοιμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18

Ολα έτοιμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200, ενώ έχουν έρθει στην Ελλάδα αποστολές από 16 χώρες και θα συναγωνιστούν για τους Παγκόσμιους τίτλους..

Το… κέντρο του κόσμου, για την Πάλη μεικτών πολεμικών τεχνών, θα είναι για τις επόμενες δύο ημέρες η Αλεξανδρούπολη, καθώς θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18.

Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που διεξάγει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ΜΜΑ (GAMMA) και με την υποστήριξη της ΕΛΟΠ.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200, ενώ έχουν έρθει στην Ελλάδα αποστολές από 16 χώρες και θα συναγωνιστούν για τους Παγκόσμιους τίτλους..

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με τους τελικούς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστο Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, ενώ η Τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή στις 12:30, παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης για θέματα Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης μίλησε για την σπουδαία αυτή διοργάνωση. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Δήμο μας, να φιλοξενεί μία διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς. Είναι στόχος μας και επιδίωξη να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τον αθλοτουρισμό και να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στην πόλη μας. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΜΜΑ Gamma γι αυτή την επιλογή να γίνει η διοργάνωση στην πόλη μας. Καλώ όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της GAMMA Αλεξ Ενγκελχαρντ εξήρε την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την άρτια διοργάνωση, ενώ ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την υποστήριξή της και για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ΜΜΑ στην Ελλάδα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα πραγματοποιήσουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να έχουμε σπουδαίους αγώνες και ο κόσμος να μάθει το πόσο όμορφο άθλημα είναι το ΜΜΑ. Η προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι τεράστια και πραγματικά δείχνει ότι είναι ένας Δήμος που μπορεί να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού ΜΜΑ στην Ελλάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ