Τέταρτη η Πλατανιώτη στη Γλασκόβη, ένσταση της Ελληνικής απόστολής

Τέταρτη η Πλατανιώτη στη Γλασκόβη, ένσταση της Ελληνικής απόστολής

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα της σε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ένσταση της Ελλάδας για τη βαθμολογία της τρίτης Ιταλίδας

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκόβη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να καταταγεί τέταρτη, όπως είχε κάνει και πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο, ξεπερνώντας στις λεπτομέρειες την Ισπανίδα Ιρένε Χιμένο.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης συγκέντρωσε 87,5937 βαθμούς έναντι 87,5562β. της Ισπανίδας και πήρε μία εξαιρετικά τιμητική θέση, την καλύτερη ως τώρα για την Ελλάδα στη διοργάνωση (στο κόμπο η εθνική ήταν επίσης τέταρτη, αλλά εκεί δεν συμμετείχε η Ρωσία).

Το χρυσό μετάλλιο και σε αυτό το αγώνισμα κατέληξε σε ρωσικά χέρια, με τη Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο να παίρνει την πρώτη θέση με 93,4816 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Ουκρανή Γελιζαβέτα Γιάχνο με 91,3517β. και τρίτη Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι με 90,1778β. Η Βασιλική Αλεξανδρή, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Αυστρίας, πήρε την έκτη θέση.

Η Ελληνική αποστολή κατέθεσε ένσταση για τη βαθμολογία της Ιταλίδας η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο, αλλά απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό. Η αθλήτρια από την Ιταλία δεν εκτέλεσε καθόλου τη μία από τις υποχρεωτικές ασκήσεις που όφειλε και είναι καθορισμένες στο τεχνικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ