«Έλαμπε» στην απονομή ο «χρυσός» Πετρούνιας (vid)

«Έλαμπε» στην απονομή ο «χρυσός» Πετρούνιας (vid)

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε ο Ελληνας υπεραθλητής στο αγώνισμα των κρίκων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θριάμβευσε και πάλι! Αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους. Αυτό ήταν το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για τον Έλληνα υπεραθλητή σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μάλιστα συνεχόμενο!

Παράλληλα έγινε ο πολυνίκης στην ιστορία του αγωνίσματος, ισοφαρίζοντας το επίτευγμα του Ιταλού θρύλου της δεκαετίας του ’90, Γιούρι Κέκι.

Ο Πετρούνιας εκτελώντας αριστοτεχνικά το πρόγραμμα του, που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,30, πήρε 15,466 βαθμούς ξεπερνώντας όλους τους συναγωνιζόμενους του. Από εκεί και πέρα, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ με 15,100 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση περιορίστηκε με 15,000 βαθμούς ο Βρετανός Κόρτνι Τάλοχ, ο οποίος είχε την υποστήριξη 10.000 συμπατριωτών του στο επιβλητικό «SSE Hydro» αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ασυναγώνιστο και αήττητο εδώ και 28 μήνες Πετρούνια.

Κατά την απονομή ο Πετρούνιας ήταν «έλαμπε» ολόκληρος και έδειχνε να χαίρεται κάθε στιγμή , παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί στην κορυφή του βάθρου τόσες φορές. Ο σπουδαίος αθλητής αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συναθλητών του, στη συνέχεια σιγοδατραγούδησε τον Εθνικό ύμνο, μετά το τέλος του οποίου χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό που είχε σχεδόν γεμίσει το εντυπωσιακό στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ