Σκοποβολή : Στη Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο η ελληνική αποστολή

Σκοποβολή : Στη Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο η ελληνική αποστολή

Η αποστολή της ελληνικής σκοποβολής για τον Τσανγκβόν της Νότιας Κορέας αναχωρεί την Παρασκευή.

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή (24/8) η αποστολή της ελληνικής σκοποβολής για τον Τσανγκβόν της Νότιας Κορέας, προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι και 25μ. πυροβόλο πιστόλι Sport, η Αγαθή Κασούμη στα 25μ. πυροβόλο πιστόλι Sport και ο Διονύσης Κορακάκης στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι Εφήβων και 50μ. πυροβόλο πιστόλι ελεύθερο Εφήβων. Τους αθλητές θα συνοδεύει ο προπονητής Τάσος Κορακάκης.

Εκτός από την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, σύμφωνα με την κατάσταση αξιoλόγησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σκοποβολής (ESC) του Ιoυλioυ 2018, η Aγαθή Κασούμη βρίσκεται μεταξύ των 24άρων πρώτων αθλητριών (στην 20ή θέση) στo αγώνισμα τoυ πιστoλιού 25μ. Γυναικών, θέση η οποία δίνει κάρτα (Quota) συμμετοχής στη Ελλάδα για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2019 στο Μινσκ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στην Κορέα είναι ο τελευταίος αγώνας στα αγωνίσματα 10μ., 25μ., και 50μ. που θα διαμορφώσει την κατάσταση αξιολόγησης της ESC στις 31/12/2018 και θα καθορίσει τις θέσεις Quota για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ