Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κορακάκη!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κορακάκη!

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ,, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και πήρε το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία σημείωσε η Αννα Κορακάκη, επιβεβαιώνοντας ότι ανήκει στην «αφρόκρεμα» της διεθνούς σκοποβολής.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην πόλη, Τσανγκουον της Νότιας Κορέας.

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κορακάκη στην διοργάνωση της Κορέας, «ισοδυναμεί» και με «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για την ελληνίδα αθλήτρια, η οποία την πρώτη θέση με 241,1 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία με 239,8 και η «οικοδέσποινα», Μπόμι Κιμ με 218,8 βαθμούς. Η Κορακάκη αναδείχτηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια κόσμου μιας και την προηγούμενη φορά είχε συμμετάσχει ως νεανίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ