Πετρούνιας: «Τα καταφέραμε»! (pic)

Πετρούνιας: «Τα καταφέραμε»! (pic)

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής με ποστάρισμά του στο facebook, ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη τους και τόνισε ότι τώρα το βάρος πέφτει στην αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήμερα (2/11) έγινε για τρίτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάνοντας για ακόμη μια φορά όλη την Ελλάδα περήφανη. Με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Έλληνας Πρωταθλητής, ευχαρίστησε τους πάντες για την βοήθεια και την στήριξη που του παρείχαν, ενώ τόνισε ότι από τώρα σημασία έχει η αποκατάσταση του τραυματισμού του στον ώμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους. Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ