Στον ρυθμό του 9ου Όπεν «Ιωάννης Ασημακόπουλος» της Πάτρας οι μικρές ηλικίες

Στον ρυθμό του 9ου Όπεν «Ιωάννης Ασημακόπουλος» της Πάτρας οι μικρές ηλικίες

Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) και θ’ αποτελέσουν την 5η …στάση στη φετινή σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Πάτρα ανοίγει και πάλι την αγκαλιά της στις μικρές ηλικίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από σήμερα υποδέχεται τις πολυπληθείς αποστολές για το 9ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα «Ιωάννης Ασημακόπουλος» και μέσα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και εορταστικά χρώματα είναι έτοιμη να τιμήσει το αύριο του αθλήματος και να καλύψει κάθε προσδοκία.

Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) και θ’ αποτελέσουν την 5η …στάση στη φετινή σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το καθιερωμένο event στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας και σταθερού διοικητικού στελέχους της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε φέτος πραγματικά μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του αθλήματος. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 180 και είναι αισθητά περισσότερες από εκείνες των τελευταίων χρόνων. Προέρχονται από 53 σωματεία όλης της χώρας και κατέστη δυνατό να γίνουν οι 7 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που προκηρύσσονται. Έμπειρη πια από τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις έχει αναλάβει την οργάνωση η Τοπική Επιτροπή της ομοσπονδίας κι έχει σταθερό αρωγό και στήριγμα τον δήμο της πόλης.

Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 14 Νέους άνδρες, 24 εφήβους, 19 νεανίδες, 39 παίδες, 31 κορασίδες, 33 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες. Πέρα από τα σωματεία της Πάτρας και άλλων περιοχών της Πελοποννήσου θα παρατάξουν αθλητές σύλλογοι από τη βόρεια, την κεντρική Ελλάδα, όπως και από νησιά. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν συμμετοχές από την Αθήνα, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τη Χίο, τον Πύργο, την Κορινθία, την Καλαμάτα και την Κοζάνη.

Κορυφαία ονόματα των κατηγοριών είναι παρόντα και σε αυτό το όπεν και υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις και θέαμα. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά ηλικίες είναι ο Νίκος Σιάχος και ο Μανώλης Αλαρούπι στους Νέους άνδρες, ο Γιάννης Δαμιανής και ο Γεράσιμος Πετρής στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεάνιδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Ευστάθιος Μανωλόπουλος στους παίδες, η Χρυσή Φωτιάδου και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, ο Ανδρέας Βαμιανάκης και ο Ραφαήλ Δήμος στους παμπαίδες και η Λεμονιά Γκαϊντατζή με τη Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 08:40 με τα γκρουπ των παίδων. Μέχρι και 12 ώρες αργότερα υπάρχει ωράριο με παιχνίδια διαβάθμισης, ενώ στις 08:40 είναι η έναρξη του προγράμματος και την Κυριακή, επίσης με διαβάθμιση. Oι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν στις 16:20, αλλά βέβαια πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρχει καθυστέρηση.

Θα χρησιμοποιηθούν 11 τραπέζια και η συνολική διάρκεια των αγώνων θα ξεπεράσει τις 20 ώρες. Στην καλή προεργασία που χρειάζεται τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής τονίζουν ότι έχουν προβλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια και στοχεύουν στο να παρουσιάσουν ένα πρωτάθλημα, που θ’ αποτελέσει διαφήμιση για την αχαϊκή πρωτεύουσα. Κοντά στην προσπάθειά τους αναμένεται να βρεθεί άλλη μια χρονιά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης. Στο σάιτ httf.gr της ΕΦ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων έχουν αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και το σχεδιάγραμμα με τη διαμόρφωση του γυμναστηρίου, ενώ στον ιστότοπο http://www.ttscore.io/customer/24 έχουν αναρτηθεί οι βασικές πληροφορίες και θα εισέρχονται το διήμερο και τα αποτελέσματα των αγώνων.

Μέγας χορηγός του τουρνουά είναι και φέτος η εταιρία αναψυκτικών Λουξ. Πολύτιμη στήριξη έρχεται από 13 ακόμα χορηγούς, που είναι τα ξενοδοχεία MEDITERRANEE, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, AIROTEL ACHAIA BEACH, η βιομηχανία γάλακτος ΠΡΩΤΟ, η βιομηχανία ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, η εταιρία επεξεργασίας ελιάς XENIA, η εταιρία ΚΟΥΛΟΥ, τα σούπερ μάρκετ LIDL, τα εστιατόρια ΚΟΡΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες www.gnomip.gr, www.markasport.gr και η εφημερίδα Γνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ