Αποσύρεται στα 23 της η Μίσι Φράνκλιν

Αποσύρεται στα 23 της η Μίσι Φράνκλιν

Η Μίσι Φράνκλιν ανακοίνωσε την απόσυρση της από την ενεργό δράση μόλις στα 23 της χρόνια.

Η Μίσι Φράνκλιν ανακοίνωσε την απόσυρση της από την ενεργό δράση μόλις στα 23 της χρόνια, μέσω επιστολής της στο ESPN.

«Από το 2016 άρχισαν οι έντονοι πόνοι. Αυτοί από σωματικοί έγιναν και ψυχολογικοί. Το μεγαλύτερο κατόρθωμά μου ήταν ότι το 2016 στο Ρίο, κατάφερα να παλέψω με τους δαίμονές μου. Μέσα στην αποτυχία και την απογοήτευση, κατάφερα να μείνω πιστή στον εαυτό μου και στο ποια ήμουν.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2017, έκανα επέμβαση και στους δύο ώμους μου. Προσπάθησα να επιστρέψω τον Απρίλιο, αλλά ήξερα ότι ήθελαν περισσότερο χρόνο. Έκανα πίσω και προχώρησα την σχέση μου με τον άνθρωπο που θα παντρευτώ.

Γύρισα στις προπονήσεις, αλλά άρχισα να εκνευρίζομαι γιατί οι επεμβάσεις δε βοήθησαν καθόλου. Πίστευα πως θα μπορέσω να επιστρέψω σε τοπ επίπεδο. Αλλά ο πόνος έγινε ακόμη πιο έντονος. Ήταν μεγάλο το διάστημα αποχής πλέον και μόλις άκουσα ξανά την λέξη επέμβαση, είπα πως είναι αρκετά.

Όταν ο σύντροφός μου, μου είπε ότι θα με στηρίξει σε όποια απόφαση πάρω, τότε αποφάσισα να βάλω τέλος. Ήρθε η ώρα να γίνω μητέρα. Μου πήρε καιρό να πω την φράση: παραιτούμαι. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Είμαι έτοιμη να μη νιώσω άλλο πόνο. Είμαι έτοιμη να γίνω σύζυγος και μητέρα στο μέλλον. Είμαι έτοιμη για το μέλλον μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμούς εδώ και δύο χρόνια έχει στη συλλογή της 5 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ έχει κατακτήσει 11 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 3 χάλκινα σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ