Δεν ήρθε η διάκριση στο Αζερμπαϊτζάν για την Κασάπογλου

Δεν ήρθε η διάκριση στο Αζερμπαϊτζάν για την Κασάπογλου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου δεν κατάφερε να μπει στον τελικό.

Έξω από τον τελικό, αλλά και από τη βαθμολογούμενη 30άδα της προ-Ολυμπιακής παγκόσμιας κατάταξης, έμεινε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού (16-17 Φεβρουαρίου).

Στον πρώτο από τους έξι αγώνες που θα καθορίσουν την παγκόσμια κατάταξη του τραμπολίνο για τη διετία 2019-2020 και θα στείλουν τους κορυφαίους αυτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», παρών από ελληνικής πλευράς ήταν και ο Απόστολος Κουταβάς, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης και υψηλού πυρετού.

Η Λίλα Κασάπογλου, εξάλλου, δεν κατόρθωσε να διακριθεί στον προκριματικό των γυναικών, όπου πήρε 81,175 βαθμούς στο σύνολο (1ο πρόγραμμα: 31,240 β., 2ο πρόγραμμα: 49,935 β.) και περιορίστηκε στην 52η θέση μεταξύ 62 αθλητριών, πληρώνοντας τη χαμηλή βαθμολογία της στο 1ο πρόγραμμα, που την έφερε τουλάχιστον δέκα «σκαλοπάτια» πιο κάτω από το κανονικό και της στέρησε κάθε ελπίδα εισόδου στις προνομιούχες θέσεις.

Παρόντες στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν ήταν 137 αθλητές και αθλήτριες (75 άνδρες, 62 γυναίκες) από 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των κορυφαίων ονομάτων του παγκόσμιου τραμπολίνο.

Θα ακολουθήσουν άλλα πέντε αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα (Απρίλιος 2019: Μινσκ – Λευκορωσία, Σεπτέμβριος 2019: Χαμπαρόφσκ – Ρωσία, Οκτώβριος 2019: Βαγιαδολίδ – Ισπανία, Φεβρουάριος 2020: Μπακού – Αζερμπαϊτζάν, Απρίλιος 2020: Μπρέσια – Ιταλία) για να προκύψει η τελική παγκόσμια κατάταξη, μέσα από την οποία τουλάχιστον ένας άνδρας και μία γυναίκα θα πάρουν το Ολυμπιακό εισιτήριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ