Εκτός μεταλλίου για ένα χτύπημα η Γκουντούρα

Εκτός μεταλλίου για ένα χτύπημα η Γκουντούρα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στα σημεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης με 15-14 από την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο Ολγα Κάρλαν.

Αγκαλιά με το όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου σε Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης έφτασε η Δώρα Γκουντούρα, αλλά το απώλεσε για μόλις ένα χτύπημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε στο «Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξάγεται στην Αθήνα, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε αθλήτρια.

Η ξέφρενη πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά όταν και ηττήθηκε με 15-14 από την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο Ολγα Κάρλαν. Η Γκουντούρα αν και δεν ξεκίνησε καλά βρέθηκε να χάνει με 8-4, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 12-12. Η Ουκρανή πήρε προβάδισμα με 14-12, αλλά η αθλήτρια της ΑΕΚ δεν τα παράτησε και ισοφάρισε. Στο τέλος, όμως, η Κάρλαν ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη.

Για να φτάσει έως τα προημιτελικά η Γκουντούρα κέρδισε στις «64» την Μορμίλε (Ιταλία) με 15-3. Στις «32» με νέα μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 15-7 της Σέλτον (ΗΠΑ) και στα προημιτελικά έκαμψε την αντίσταση της Κουερολί (Γαλλία) με 15-13.

Ο τρόπος που έμεινε εκτός βάθρου αποδεικνύει ότι ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι εφικτός και φυσικά τη μεγάλη της εξέλιξη.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η Δέσποινα Γεωργιάδου αποκλείστηκε στη φάση των «64», καθώς ήταν άτυχη στην κλήρωση και αντιμετώπισε τη Ν.2 του ταμπλό Βελικάγια (Ρωσία), γνωρίζοντας την ήττα με 15-6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ