Μπεντέλη: «Όταν τελείωσε το αρασέ ήθελα να φύγω!!!»

Μπεντέλη: «Όταν τελείωσε το αρασέ ήθελα να φύγω!!!»

Η Κωνσταντίνα Μπεντέλη έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, χωρίς να καταφέρει να μπει στο βάθρο και μίλησε για τη συμμετοχή της.

Τρία Πανελλήνια ρεκόρ, όμως, τα χαμόγελα δεν είναι διάπλατα. Η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών στην κατηγορία των 59κ. πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις, αλλά δεν ανέβηκε στο βάθρο για μόλις ένα κιλό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λίγο μετά τον αγώνα της μίλησε για την απώλεια του μεταλλίου, αλλά και για τους επόμενους στόχους της. Ευχαρίστησε την ΕΟΑΒ για την στήριξη και δήλωσε ότι θα τα δώσει όλα για να προκριθεί στο Τόκιο.

ΕΡ: Σε ακόμα μια διοργάνωση έκανες Πανελλήνια ρεκόρ. Είσαι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις σου;

«Όταν σημειώνεις Πανελλήνια ρεκόρ σου μένει πάντα μια αίσθηση χαράς. Ήταν μια πολύ μεγάλη επίδοση και είμαι χαρούμενη. Παρόλα αυτά στη Γεωργία ταξίδεψα για να κατακτήσω μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επομένως…».

ΕΡ: Έφτασες μια ανάσα από το μετάλλιο, ειδικά στο αρασέ. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε και δεν σήκωσες τα 97;

«Ένας αγώνας είναι πάντα απρόβλεπτος. Τα 97 κιλά τα είχα σηκώσει πολλές φορές στην προπόνηση. Είχαν να παίξω σε μεγάλο πλατό πολύ καιρό και αγχώθηκα. Είχα την πίεση του μεταλλίου και ένιωθα λες και αγωνίζομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου»

ΕΡ: Η αποτυχημένη προσπάθεια στα 97κ. σε επηρέασε και στη συνέχεια στο ζετέ;

«Όταν τελείωσε το αρασέ ήθελα να σηκωθώ να φύγω!!! Ήταν τόσο έντονη η συναισθηματική μου φόρτιση. Έχω πει παλιότερα ότι είναι η κίνηση μου το αρασέ και απογοητευτικά αρκετά. Μόλις πέρασε λίγο η ώρα είπα ότι οι μεγάλοι αγώνες κερδίζονται στο επολέ και έτσι πήρα βαθιά ανάσα και συνέχισα».

ΕΡ: Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τι αίσθηση σου άφησε; Θεωρείς ότι έχασες τεράστια ευκαιρία για να πάρεις ένα μετάλλιο;

«Ήταν ευκαιρία για μένα. Ήθελα πάρα πολύ αυτό το μετάλλιο για όσα αντιμετώπισα όλο αυτό το διάστημα με τα συνεχόμενα προβλήματα υγείας. Εκτός από την γλυκόπικρη γεύση, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νομίζω λειτούργησε θετικά για μένα.

Θα μου δώσει δύναμη για το μέλλον και με κάνει να αισθανθώ σιγουριά ότι θα τα καταφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και χαράζουμε νέους στόχους».

ΕΡ: Μεγάλος σου στόχος η πρόκριση στο Τόκιο. Αυτές οι εμφανίσεις σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις;

«Έχω βάλει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μυαλό μου είμαι σαν ένα άλογο στον ιππόδρομο!!! Βλέπω μόνο μπροστά και τώρα που μπήκα στον αγώνα θα παλέψω έως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ