Αγώνας Test Event ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΦΙΝΝ

Αγώνας Test Event ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΦΙΝΝ

Στην Αθήνα βρίσκονται αρκετές ξένες αποστολές ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» το διάστημα 10 με 18 Μαΐου.

Οι ξένοι αθλητές επέλεξαν να έρθουν νωρίτερα στην χώρα μας, διότι από 22 έως 25 Απριλίου στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» έχει προγραμματιστεί αγώνας test event (Easter Finn Ragatta) και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους διοργανωτές και τους διαγωνιζόμενους να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα γι’ αυτόν τον πολύ μεγάλο αγώνα που ουσιαστικά είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Φινίστες του πλανήτη, διότι ταυτόχρονα θα αποτελέσει πρόκριση για 4 χώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ

Άπνοια επικρατεί στη Γένοβα και με πολλές δυσκολίες έγινε μόλις μία ιστιοδρομία στα Λέιζερ Στάνταρντ, ενώ έχουν προηγηθεί δύο κούρσες στα 49er για το παγκόσμιο κύπελλο.

Στα Λέιζερ, λοιπόν, τρέχουν 111 σκάφη. Ο Α. Παναγιωτίδης τερμάτισε 35ος, ο Α. Μπουγιούρης 44ος, ο Μ. Καραδήμας 51ος και ο Δ. Παπαδημητρίου ακυρώθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ