Ξεκίνημα με 3η θέση για τους Μαντή-Καγιαλή στη Γένοβα

Ξεκίνημα με 3η θέση για τους Μαντή-Καγιαλή στη Γένοβα

Οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση σε σύνολο 44 σκαφών. Το άλλο ελληνικό σκάφος που αποτελούν οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός δεν πήραν εκκίνηση.

Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος των ιστιοπλόων που πήγαν στη Γένοβα για να τρέξουν στο παγκόσμιο κύπελλο. Οι άνεμοι είναι ασθενείς και οι διοργανωτές δεν μπορούν να κάνουν τον αγώνα που ήθελαν.

Οι ιστιοδρομίες γίνονται με μεγάλη δυσκολία. Όπως στα 470 ανδρών που «βγήκε» μόλις μία κούρσα και οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση σε σύνολο 44 σκαφών. Το άλλο ελληνικό σκάφος που αποτελούν οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός δεν πήραν εκκίνηση. Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τερμάτισαν 30ες σε 35 σκάφη.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ τα 111 σκάφη είναι χωρισμένα σε γκρουπ. Άλλα έχουν κάνει 3 κούρσες κι άλλα 4. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι 54ος με 98β.(3 ιστιοδρομίες), ο Αντώνης Μπουγιούρης 65ος με 96β. (4), ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 76ος με 102β. (4) και ο Μάριος Καραδήμας 111ος με 157β (3).

Στα Λέιζερ Ράντιαλ δεν έχει γίνει άλλη κούρσα εκτός από την πρώτη.

Πέντε ιστιοδρομίες έχουν κάνει τα 49er και οι Παναγιώτης Καμπουρίδης – Στέλιος Νούτσος είναι 60οι με 129 βαθμούς σε 65 σκάφη.

Στα Nacra17 οι Σοφία Μπεκατώρου – Μιχάλης Πατενιώτης ξεκίνησαν από την 3η κούρσα και τερμάτισαν 10οι. Με 58 βαθμούς είναι 38οι σε 45 σκάφη.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΤΙΜΙΣΤ, ΛΕΙΖΕΡ 4,7

Αγώνας πρόκρισης για τον καταρτισμό των εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 θα γίνει από αύριο μέχρι και την Μ. Τρίτη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του Ν.Α.Ο. Μάτι Αττικής και του Ν.Ο. Ραφήνας «Αλκυών». Θα τρέξουν

120 Οπτιμιστ και 80 Λέιζερ 4,7, τα οποία προκρίθηκαν από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ