Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχίζουν οι Σύνοδοι της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το 2019

Ξεκίνησε το 26o Διεθνές Σεμινάριο Ολυμπιακών Σπουδών για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, που διοργανώνει η ΔΟΑ.

Αρχίζουν οι Σύνοδοι της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το 2019 | to10.gr

Με τις αφίξεις των συνέδρων στην Αθήνα, ξεκίνησε χθες Τετάρτη 8 Μαϊου το 26o Διεθνές Σεμινάριο Ολυμπιακών Σπουδών για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, που διοργανώνει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας και θα διαρκέσει ως τις 30 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα του Σεμιναρίου είναι: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ολυμπιακό Κίνημα: παρελθόν, παρόν και μέλλον – Μια ανάλυση των ιστορικών, φιλοσοφικών και κοινωνικών προοπτικών.
Το ειδικό θέμα είναι: Ολυμπιακή διπλωματία και ειρήνη και τις εργασίες του Σεμιναρίου θα παρακολουθήσουν 25 άτομα από 18 χώρες.

Θα υπάρχουν εννέα επιβλέποντες καθηγητές και ένας συντονιστής, ο επίτιμος κοσμήτορας της ΔΟΑ, καθηγητής Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και επισκέψεις στην Ακρόπολη καθώς στους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου, της Νεμέας και των Δελφών.

Το 26o Διεθνές Σεμινάριο Ολυμπιακών Σπουδών για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές αποτελεί την πρώτη σημαντική Σύνοδο της ΔΟΑ για το 2019 και ακολουθούν στις 10 Μαϊου, η 15η Διεθνή Σύνοδος για Προέδρους και Διευθυντές Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών, την 1η Ιουνίου η 59η Διεθνή Σύνοδος για Νέους Μετέχοντες και την 1η Ιουλίου, η 13η Διεθνής Σύνοδος για Εκπαιδευτικούς Ανωτάτων Ιδρυμάτων Φυσικής Αγωγής.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από