Ο Σουρλατζής στα αγόρια και η Γουίντερς στα κορίτσια κέρδισαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ των Χανίων

Ο Σουρλατζής στα αγόρια και η Γουίντερς στα κορίτσια κέρδισαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ των Χανίων

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ, το οποίο έγινε στον κόλπο της Σούδας και διοργάνωσαν ο Ι.Ο. Χανίων και η Ε.Ι.Ο.

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ, το οποίο έγινε στον γραφικό κόλπο της Σούδας και διοργάνωσαν ο Ι.Ο. Χανίων και η Ε.Ι.Ο.

Έλαβαν μέρος 341 νεαροί ιστιοπλόοι – 229 αγόρια και 112 κορίτσια – κι ανάμεσά τους έτρεξαν αθλητές από την Κύπρο, την Τουρκία και το μακρινό Χονγκ Κονγκ.

Στα αγόρια μετά από 10 κούρσες κέρδισε ο Δ. Σουρλατζής του Ν.Ο. Καλαμακίου με 60 βαθμούς. Δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο Α. Κυφίδης του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 76 βαθμούς και τρίτος ο Δ. Μπήτρος του Ν.Ο. Αίγινας με 89 βαθμούς.

Στα κορίτσια επίσης μετά από 10 ιστιοδρομίες πρώτη ήταν η Ε.Α. Γουίντερς του Ν.Ο Καλαμακίου με 35 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Ε. Καραγεώργου του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 46 βαθμούς και στην τρίτη η Μ. Σκουλούδη του Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης με 57 βαθμούς.

Στο ανοικτό πρωτάθλημα πρώτος ήταν ο Δ. Σουρλατζής με 60 βαθμούς, δεύτερος ο Τούρκος Ε. Καν με 63 βαθμούς και τρίτος ο Α. Κυφίδης με 76 βαθμούς.

Στο πανελλήνιο ομαδικό κέρδισε η περιφέρεια της Αθήνας με τους Δ. Μιχαλαίνα, Σ. Τσάκο, Α. Κυφίδη και Ι. Κερκέζου. Την δεύτερη θέση πήρε η περιφέρεια Νήσων Αιγαίου με τους Θ. Ζήση, Θ. θεοδωράκη, Γ. Χρουνεβέχεν και Μ. Σκουλούδη. Τρίτη ήταν η περιφέρεια Β. Ελλάδος με τους Γ. Παχούμα, Μ. Βογιατζόγλου, Σ. Συνοδάκη και Δ. θεοδωρακοπούλου.

Στα Χανιά ακολουθεί από 21 έως και 24 Ιουνίου το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων στην κλάση Όπτιμιστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ