Με 7 εκπροσώπους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ η Ελλάδα

Με 7 εκπροσώπους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ η Ελλάδα

Με 4 αγόρια και 3 κορίτσια εκπροσωπείται η ελληνική ιστιοπλοΐα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διεξάγεται στο Κροζόν της Γαλλίας.

Με 4 αγόρια και 3 κορίτσια εκπροσωπείται η ελληνική ιστιοπλοΐα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διεξάγεται στο Κροζόν της Γαλλίας. Πρόκειται για τους Α. Γκίκα (Ν.Ο. Καλαμακίου), Λ. Κεχαγιόγλου (Α.Ν.Ο. Γλυφάδας), Α. Κυφίδη (Α.Ν.Ο. Γλυφάδας), Δ. Μπήτρο (Ν.Ο. Αίγινας), Κ. Αναστασίου (Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου), Ε. Καραγεώργου (Α.Ν.Ο. Γλυφάδας) και Ι. Κερκέζου (Ν.Ο. Καλαμακίου).

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 11ΧΡΟΝΩΝ

Η άπνοια και η αφόρητη ζέστη έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του πανελλήνιου κυπέλλου 11χρονων στα Οπτιμιστ, το οποίο διοργανώνει ο Ι.Ο Χανίων σε συνεργασία με την ΕΙΟ. Συμμετέχουν 223 παιδιά – 155 αγόρια και 68 κορίτσια – και το διήμερο Σάββατο και Κυριακή με τεράστια δυσκολία έγιναν μόλις δύο κούρσες.

Στα αγόρια προηγείται ο Ε. Βομβύλας του Α.Ν.Ο.Γ. και ακολουθούν ο Α. Παπαδάκης του Ν.Α.Ο. Π. Φωκαίας «Ο Πυθέας» και ο Χ. Βελιανίτης του Ν.Ο.Ε.

Στα κορίτσια πρώτη είναι η Φ. Κοσμά του Ι.Ο.Π, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ε. Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου και τρίτη η Α. Γουίντερς του ίδιου ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ