Την Πέμπτη ο Γιαννακόπουλος παρουσιάζει το Pao Alive

Την Πέμπτη ο Γιαννακόπουλος παρουσιάζει το Pao Alive

Την ερχόμενη Πέμπτη θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον επιχειρησιακό διευθυντή Νίκο Καπνουλά η πλατφόρμα στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν γνωστοί οι τρόποι που μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να συνεισφέρει στη προσπάθεια διάσωσης του συλλόγου.

Μάλιστα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες η ανταπόκριση των φίλων του «Τριφυλλιού» είναι εντυπωσιακή.

Την ερχόμενη Πέμπτη (18/6) στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον επιχειρησιακό διευθυντή Νίκο Καπνουλά, παρουσιάσει επισήμως το όλο εγχείρημα του Pao Alive.

Μέσα από την παρουσίαση θα δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με το πώς θα διατεθούν τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί αλλά και τα οφέλη που θα έχει κάποιος που θα καταθέσει την στήριξή του.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθεια, αλλά και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις, μέσω της ιστοσελίδας paoalive.gr.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Την Πέμπτη 18/7 στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Νίκος Καπνουλάς, θα παρουσιάσουν την επίσημη πλατφόρμα στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive (paoalive.gr).

Μέσω αυτής, οι φίλοι του Συλλόγου, θα μπορούν συνεισφέρουν εμπράκτως στην προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας καθώς και να ενημερώνονται για όλες τις σχετικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ