Αναχωρεί για το Ομάν και το World Hopes Week & Challenge η Γκαϊντατζή

Αναχωρεί για το Ομάν και το World Hopes Week & Challenge η Γκαϊντατζή

Μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή στις εμπειρίες της από αγώνες και συγκεντρώσεις προετοιμασίας στο εξωτερικό είναι έτοιμη να ζήσει η Λεμονιά Γκαϊντατζή.

Μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή στις εμπειρίες της από αγώνες και συγκεντρώσεις προετοιμασίας στο εξωτερικό είναι έτοιμη να ζήσει η Λεμονιά Γκαϊντατζή. Η 12χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων αναχωρεί αύριο βράδυ για το Ομάν, όπου από τις 25 μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πάρει μέρος στο World Hopes Week & Challenge 2019 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).

Πρόκειται για το κορυφαίο προπονητικό καμπ με επίλεκτες παγκορασίδες και επίλεκτους παμπαίδες απ’ όλο τον κόσμο, που σταθερά γίνεται τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της I.T.T.F.. Στο Salalah του Ομάν η αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας θα έχει τη χαρά και την τιμή να βρίσκεται ανάμεσα σε 16 πολύ καλές κορασίδες από διάφορες χώρες κι επιλέχθηκε για το καμπ μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Eurotalents hope selection camp του Λουξεμβούργου.

Ο προπονητής του σωματείου Γιάννης Σταύρου δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει την αθλήτρια και η οικογένεια θα έχει έκτακτη συνεργασία με τον Ανέστη Καριοφυλλίδη. Κάθε αθλητής/τρια μπορεί να έχει μαζί του (της) έναν προπονητή και την Γκαϊντατζή θα επιβλέπει ο τεχνικός υπεύθυνος του Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας, ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει εμπειρία τα τελευταία χρόνια από δύο καμπ επιλογών της ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος.

Οι προσκλήσεις στο World Hopes Week & Challenge 2019 περιλάμβαναν 3 αθλήτριες από την Ασία, 3 από την Ευρώπη, 2 από την Αφρική, 2 από τη Νότια Αμερική, 1 από τη Βόρεια Αμερική και 1 από την Ωκεανία. Από κει και πέρα, υπάρχει 1 θέση για τη διοργανώτρια χώρα και 3 για κάρτες ελευθέρας (Wild Cards). Η πρωταθλήτρια μας ήταν στις επιλογές από την Ευρώπη μαζί με τη Ρουμάνα Μέι Ρόζου Μπιάνκα και την Ισπανίδα Μαρία Μπερχόζα. Κάθε χώρα μπορεί να έχει μάξιμουμ έναν αθλητή και μία αθλήτρια στη διεθνή συγκέντρωση προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε 20 τραπέζια στο Sultan Qaboos Youth, Culture and Entertainment Compound. Ο διευθυντής στο High Performance πρόγραμμα της I.T.T.F. και πρώην διεθνής Ιταλός αθλητής Μάσιμο Κοσταντίνι θα πλαισιωθεί από τον Λιου Τζιαγί (Αγγλία) και τη Γινγκ Τζουν Χονγκ (Σιγκαπούρη) και θα είναι οι επικεφαλής προπονητές.

Θα συνεργαστούν με δύο assistant coaches από τη διοργανώτρια ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ομάν, ενώ τα παιδιά θα υποστηρίξουν στο τραπέζι και έξι υψηλού επιπέδου βοηθοί προπόνησης. Την τελευταία ημέρα της αθλητικής εκδήλωσης θα γίνει τουρνουά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Στο πλαίσιο του καμπ τέλος, οργανώνονται ενότητες εκπαίδευσης αρκετών ωρών για τους προπονητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ