Έτοιμες οι εγκαταστάσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018

Έτοιμες οι εγκαταστάσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018, που θα φιλοξενηθούν στην Πιονγκτσάνγκ, Λι Χι Μπέομ, δήλωσε πως οι εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Τα πρώτα χρόνια των προετοιμασιών, οι Νοτιοκορεάτες είχαν μείνει πίσω σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα αλλά επιτάχυναν κι έτσι όλα είναι έτοιμα στην ώρα τους. «Η υποδομή και κυρίως η σιδηροδρομική […]

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018, που θα φιλοξενηθούν στην Πιονγκτσάνγκ, Λι Χι Μπέομ, δήλωσε πως οι εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Τα πρώτα χρόνια των προετοιμασιών, οι Νοτιοκορεάτες είχαν μείνει πίσω σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα αλλά επιτάχυναν κι έτσι όλα είναι έτοιμα στην ώρα τους. «Η υποδομή και κυρίως η σιδηροδρομική γραμμή καθώς κι οι αυτοκινητόδρομοι που ενώνουν την Πιονγκτσάνγκ με το αεροδρόμιο στο Ιντσεόν έχουν ολοκληρωθεί», τόνισε ο Λι και επεσήμανε πως οι Αγώνες που θα γίνουν 9 με 25 Φεβρουαρίου 2018, θα είναι οι μεγαλύτεροι στην ιστορία.

Η Τελετή Αφής της Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου, στην Αρχαία Ολυμπία, κι ο πρώτος Νοτιοκορεάτης λαμπαδηδρόμος θα είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παρκ Γι Σουνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ