Βαζαίος : «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα δύο μετάλλια»

Βαζαίος : «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα δύο μετάλλια»

Ο Ανδρέας Βαζαίος μετά την κατάκτηση του δεύτερου ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα πέτυχε.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Ανδρέας Βαζαίος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα πεταλούδα.

Ο Βαζαίος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του αλλά και τις επιδόσεις του, ενώ έθεσε τους νέους του στόχους μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαζαίου:

«Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης, τόσο για τα δύο μετάλλια όσο και για τις επιδόσεις και τα πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχα. Φάνηκε πως στις κούρσες των 200μ. Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος από αυτές των 100μ. Επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50άρας πισίνας το καλοκαίρι (σ.σ. στη Γλασκόβη) και γι΄ αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τη στήριξή της, καθώς και τον προπονητή μου κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο και το σωματείο μου, τον ΑΝΟ Αργυρούπολης. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ