Δύο μετάλλια η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο

Δύο μετάλλια η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο

Με την Κατερίνα Πατσιαβά να ανεβαίνει στην κορυφή του κόσμου στην κατηγορία της και τον Γιώργο Κουλοχίδη να έρχεται τρίτος στην δικιά του, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πάλης στην άμμο, που έγινε στην Ουκρανία.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Αμμο που πραγματοποιήθηκε στην Ουκρανία, με την Ελλάδα να κατακτά δύο μετάλλια. Η Κατερίνα Πιτσιάβα στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα +70κ., ενώ ο Γιώργος Κουλοχίδης κατέκτησε το χάλκινο στα 80κ.

Η Πιτσιάβα ήταν απλά ασυναγώνιστη και έφτασε με σχετική άνεση στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Νίκησε διαδοχικά τις Φρίσεθ (Νορβηγία) με 3-1, Γκότφριντ (Ουκρανία) με 3-1, Μπετάνζο (ΗΠΑ), 3-0 και Κοβάλσκα (Ουκρανία) με 4-0 και ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Κουλοχίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε από τους Μιχαίλοφ (Ουκρανία) με 1-0 και Πονομένκο (Ουκρανία) με 3-0, αλλά οι νίκες επί των Ζάλοβα (Ουκρανία) με 3-1 και Αμπντιμαζίτ (Κιργιζία) με 2-0 του έδωσαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ατυχος στάθηκε στα +90κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης, ο οποίος έχασε το μετάλλιο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Απέναντι στον Ζακαρίεφ (Ουκρανία) ήρθε 1-1, αλλά η ισοπαλία δεν τον ευνόησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ