Γνωριμία της ελληνικής ιστιοπλοΐας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Γνωριμία της ελληνικής ιστιοπλοΐας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη επισκέφθηκε στην ΓΓΑ αντιπροσωπεία της ΕΙΟ με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Δημητρακόπουλο.

Ήταν η πρώτη γνωριμία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας με τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος παρουσιάστηκε ενημερωμένος για το πολύ υψηλό επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα και τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις των ιστιοπλόων μας.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την ΕΙΟ κι ασφαλώς το βάρος έπεσε στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Ειδικά με την δημιουργία κοιτώνων και εστιατορίου για τους αθλητές και τους προπονητές τους.

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας έκαναν μία σύντομη αναδρομή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ΕΙΟ εκμεταλλεύτηκε τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ενημέρωσαν τον υφυπουργό για την σημερινή κατάσταση του Κέντρου τονίζοντάς του την τεράστια προβολή της Αθήνας και της χώρας γενικότερα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ που φιλοξενήσαμε τον Μάιο στο «Athens International Sailing Center» και αποτελούσε πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ζήτησε να του παρουσιαστεί μελέτη που να προβλέπει την κατασκευή όλων των απαραίτητων βελτιωτικών έργων στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας».

Επίσης η αντιπροσωπεία της ΕΙΟ ενημέρωσε τον κ. Αυγενάκη για την έλλειψη προσωπικού στα γραφεία της Ομοσπονδίας και την οφειλή της προηγούμενης κυβέρνησης από τον περασμένο Μάιο ύψους 30.000 ευρώ για την διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ