Στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Ρωσίας η Κασάπογλου

Στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Ρωσίας η Κασάπογλου

Η 23χρονη πρωταθλήτρια αναχωρεί αύριο (Τετάρτη 18/09) για τη ρωσική πόλη, μαζί με την προπονήτριά της Βαρβάρα Βοϊβόδα.

Την τρίτη της συμμετοχή σε ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα τραμπολίνο μέσα στο 2019 θα καταγράψει η Λίλα Κασάπογλου στο Χαμπαρόφσκ της Ρωσίας, στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια αναχωρεί αύριο (Τετάρτη 18/09) για τη ρωσική πόλη, μαζί με την προπονήτριά της Βαρβάρα Βοϊβόδα, στοχεύοντας στο να μπει τουλάχιστον μέσα στο «τοπ 30» της κατηγορίας της και να κερδίσει τους πρώτους της πόντους στην προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη του τραμπολίνο.

Ο προκριματικός του ατομικού γυναικών θα γίνει το Σάββατο (21/09), με τις οκτώ κορυφαίες αθλήτριες να προκρίνονται στον τελικό της Κυριακής (22/09). Παράλληλα, βάσει της θέσης που θα καταλάβει η καθεμία θα συγκεντρώσει ανάλογους πόντους στην ειδική κατάταξη, από την 1η που θα επιβραβευθεί με 60 πόντους μέχρι και την 30ή που θα πάρει 1 πόντο.

Προηγήθηκαν άλλες δύο αντίστοιχες διοργανώσεις, τον Φεβρουάριο στο Μπακού και τον Απρίλιο στο Μινσκ, και θα ακολουθήσουν τρία ακόμη παγκόσμια κύπελλα (Οκτώβριος 2019: Βαγιαδολίδ – Ισπανία, Φεβρουάριος 2020: Μπακού – Αζερμπαϊτζάν, Απρίλιος 2020: Μπρέσια – Ιταλία) για να προκύψει η τελική παγκόσμια κατάταξη, μέσα από την οποία τουλάχιστον ένας άνδρας και μία γυναίκα θα πάρουν το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Για τη Λίλα Κασάπογλου, πάντως, οι πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» περνούν κυρίως από το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, που επίσης θα φιλοξενηθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα (28 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου) και στο οποίο θα δοθούν τα 8 από τα συνολικά 16 Ολυμπιακά εισιτήρια κάθε κατηγορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ