Θλίψη στη γυμναστική: 20χρονη Αμερικανίδα «έφυγε» από πτώση στους ασύμμετρους ζυγούς

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, αλλά και στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής ο τραγικός θάνατο της Μέλανι Κόλμαν μετά από πτώση που είχε κατά την διάρκεια προπόνησης στους ασύμμετρους ζυγούς.


Θλίψη στη γυμναστική: 20χρονη Αμερικανίδα «έφυγε» από πτώση στους ασύμμετρους ζυγούς | to10.gr

Θλίψη στην ενόργανη γυμναστική στις ΗΠΑ από τον τραγικό θάνατο της Μέλανι Κόλμαν μετά από πτώση που είχε κατά την διάρκεια προπόνησης στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Νότιου Κονέκτικατ και αρχηγός της ομάδας γυμναστικής έκανε προπόνηση και δοκίμασε το συνηθισμένο της πρόγραμμα στο όργανο, που έχει κάνει όπως είπε και ο προπονητής της εκατοντάδες φορές.

Η αλήθεια που ΔΕΝ είπε η ΕΠΟ

Όμως η Κόλμαν γλίστρησε και προσγειώθηκε άσχημα με την πλάτη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη σπονδυλική της στήλη. Αμέσως οι προπονητές της κάλεσαν ασθενοφόρο και η 20χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της στην σπονδυλική στήλη.

Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους: «Είμαστε σίγουροι ότι το πνεύμα της και το γέλιο της θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω των ανθρώπων που την αγάπησαν, όπως και μέσω των ανθρώπων στους οποίους θα δώσει ζωή με τα όργανά της», είπε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Μύθοι και αλήθειες για τον γυναικείο αυνανισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο